2013-08-17 08:19:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Mindent az utolsó pillanatra hagy

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Próbálna harmóniát teremteni maga körül, ám a mai nap úgy alakul, hogy minden ilyen kísérlete valahogy kudarcra ítéltetett. Ne engedje, hogy a folyamatos változékonyság kibillentse a helyzetéből. Ma minél alkalmazkodóbb, annál jobban jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban meg kell terveznie, hogy mit is kezd a szabadidejével. A családja is folyton nyaggatja, a csendes semmittevés ma nem tűnik jó programnak. Ha jót akar magának, olyan elfoglaltságot keres nekik, amiben ön mégis talál pihenést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerencsésnek mondhatja magát: a mai nap örömhírrel kezdődik, és amiben eddig bizonytalannak érezte magát, abban most végre bizonyosságra lelhet. Minden nehézség ellenére valahogy kezdenek jól alakulni a dolgai. Kezdjen valami újba!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön kifejezetten vitatkozós kedvében van mostanában. Jól érvel, de vigyázzon, nehogy megbántsa azokat, akiknek olyan sokat köszönhet. Könnyen válhat igazságtalanná, vagy nagyképűnek tűnhet a társai szemében. Legyen szerényebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem tud titkot tartani, és épp ezért nehezen tűri, ha mások igen. Pedig nem kellene megsértődnie a titkolózás miatt, mert az vagy az ön érdekében történik, vagy valóban semmi köze nincs hozzá. A mélységet önmagában keresse!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Újabban rettentően akaratossá vált, és ezt sajnos egyesek nehezményezhetik önnek. Amikor nem tudja keresztülvinni akaratát, akkor sem szabad azonban békétlenkednie. A kimondatlan ma hamarabb teljesül, mint a kimondott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyugodt napra számíthat, végre kipihenheti testi-lelki fáradalmait, amiket az elmúlt időben elszenvedett. Délutánra mégis tervezhet valami aktivitást, mert a csillagok azt jelzik, hogy hamarosan szüksége lehet a jó erőnlétére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hirtelen haragúvá teheti önt az uralkodó bolygóját érő uránuszi fényszög. Ha a felfortyanásai állandósulnak, és már önmaga is úgy érzi, hogy nincs is valódi indoka rá, akkor az okokat mélyebben kell keresnie. Lehet, hogy szükség van egy szakember segítségére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre elégedett lehet a teljesítményével. A munkahelyén is megbecsülik, és az otthonában is szerető szívek veszik körül. Ön mégis úgy érzi, hogy többre, jobbra vágyik. Az életében hamarosan egyre nagyobb szerepet kap majd a nyilvánosság.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön igen megértő, jó hallgató, ezért egyre többen fordulnak önhöz panaszaikkal. Vigyázzon, nehogy túlságosan a lelkére vegye mások gondjait! Ön nehezebben tud megoldást találni rájuk, és nem is igen fogadják meg a tanácsait!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azzal kergeti mostanában az őrületbe a szeretteit, hogy mindent az utolsó pillanatra hagy, de akkor viszont kapkod. A pénzügyeivel pontosan így tesz. Ne halogassa tovább a sárga csekkek befizetését, mert baja lehet belőle!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Azzal kergeti mostanában az őrületbe a szeretteit, hogy mindent az utolsó pillanatra hagy, de akkor viszont kapkod. A pénzügyeivel pontosan így tesz. Ne halogassa tovább a sárga csekkek befizetését, mert baja lehet belőle!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: